Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Бійці АТО заспівали «Путін справжній пі...ас» (ВІДЕО)

Пісня про Путіна придумана бійцями АТО настільки весела й запальна, що стала вже хітом в соцмережі, а волонтери прогнозують їй масову популярність.


Хлопці піднімають бойовий дух побратимів на передовій та мріють дати декілька концертів, щоб зібрати кошти для придбання тепловізорів та безпілотного апарата.



Українські бійці на Донбасі виконали нову пісню про російського лідера Володимира Путіна. Відео з’явилося на сторінці волонтерського проекту «Повернись живим» у Facebook.


«На баяні грає психолог 2-го батальйону 53-ої бригади – Роман Коноваленко. Підспівує його командир Анатолій Штефан, заступник комбата з морально-психологічної роботи.  Вони за півкроку від створення нового хіта про Путіна, який беззаперечно будуть співати на всіх стадіонах України;) Погодьтесь, таких би психологів та в кожний батальйон. Поки що хлопці піднімають бойовий дух своїх побратимів на передовій та мріють дати декілька концертів, щоб зібрати кошти для придбання тепловізорів та безпілотного апарата», – написали волонтери.


Telegram Channel