Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«Всі були вражені подіями Голодомору», - посол України у Сінгапурі про показ фільму «Гіркі жнива»

18 квітня 2017 року у Сінгапурі відбувся показ фільму «Гіркі Жнива» та виставка про Голодомор

 Про це у Twitter повідомив посол України у Сінгапурі Дмитро Сенік. 


"Більшість запрошених посольством сінгапурців до передпоказу не знали про трагічні події Голодомору в Україні та вперше для себе відкрили жахливі факти геноциду українського народу з боку сталінського режиму.


Як сінгапурські громадяни, так і представники дипломатичного корпусу були глибоко вражені зворушливою історією двох українців. Вражаючі сцени Голодомору викликали шок глядачів та співчування до страждань нашого народу", - розповів СВІТUA Дмитро Сенік.



"Гіркі жнива" знаходиться у широкому прокаті в мережі кінотеатрів Сінгапуру, що дозволить охопити значну аудиторію.



Посол України у Сінгапурі також зазначив, що ідея показу фільму виникла одразу після виходу фільму у прокат. За його словами, наразі "Гіркі жнива" знаходиться у широкому прокаті в мережі кінотеатрів Сінгапуру, що дозволить охопити значну аудиторію.


"Для нас, дипломатів, дуже важливо донести до іноземної аудиторії правду про Голодомор  - геноцид Українського народу.  Показ кінострічки "Гіркі жнива" - важливий елемент поширення обізнаності сінгапурської аудиторії із трагічними подіями в Україні 1930-х років та нелюдською жорстокістю комуністичного тоталітарного режиму по відношенню до Української нації", - додав Дмитро Сенік. 

Telegram Channel