Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мартиненка відпустили за «заслуги перед Майданом»?

Волинь-нова

Мартиненка відпустили за «заслуги перед Майданом»?

Нардеп Леонід Ємець пояснив чому взяв на поруки Миколу Мартиненка

За словами народного депутата Леоніда Ємця, Микола Мартиненко лишався на передовій у найчорніші дні Майдану, коли від швидких рішень залежала доля країни. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці". пояснюючи своє рішення взяти Мартиненка на поруки.



Вірте-не вірте, не все вирішують гроші. З Миколою Мартиненко мене ніколи не зв'язували і не зв'язують жодні фінансові зобов'язнання. До речі, просив би НАБУ це перевірити)



"Чому я поручився за Миколу Мартиненка? Бо стояв з ним поруч на Майдані. (Вірте-не вірте, не все вирішують гроші. З Миколою Мартиненко мене ніколи не зв'язували і не зв'язують жодні фінансові зобов'язнання. До речі, просив би НАБУ це перевірити). У найчорніші дні Майдану, коли від швидких рішень залежала доля країни, коли кожен з нас був готовий пожертвувати всим, він залишився на передовій. Ще раз, це не індульгенція. Якщо він винен, то має нести відповідальність. Я пояснюю, чому саме я поручився", - написав нардеп.


"Мною неможливо маніпулювати. Те, що мене критикуватимуть, було очевидно. Суспільство швидке на винесення вироків. Але, якщо я вважаю, що справедливість і законність мають бути захищені, я роблю так, як вважаю за потрібне", - наголосив Ємець.


"Я глибоко переконаний, що порушення закону в кримінальному процесі недопустимі. Підстав затримувати Мартиненка не було. Він продемонстрував своїми діями, що хоче суду і не збирається ховатись від слідства. Сьогодні для громадянина Мартиненко закон не дає підстав для арешту. Не до вироку суду", - резюмував він.

Telegram Channel