Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Театрали «оживлять» 7 історичних постатей Луцька

Волинь-нова

Театрали «оживлять» 7 історичних постатей Луцька

Народний аматорський театр-студія« ГаРмИдЕр» переміг на конкурсі соціальних проектів

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написала керівник та режисер театру «ГаРмИдЕр» Руслана Порицька.



Це можливість для звичайного жителя міста запропонувати свою креативну ідею, а для влади отримати базу даних цих ідей та цілу армію людей, які готові допомогати у їх реалізації.



«Радо ділюся з вами: ГаРмИдЕр» переміг на конкурсі соціальних проектів. Ми «оживимо» 7 історичних постатей Луцька і створимо «за їх участі» 7 відеороликів! А Богдан Климчук отримав підтримку проекту нічної театралізованої екскурсії «Романтика і містика», де теж не обійдеться без «ГаРмИдЕра», - написала активістка. Крім того, Руслана Порицька зазначила: «Ще хочу поділитися, що Конкурс проектів (пітчинг) туристичного спрямування був мега-крутою та позитивною подією (не тому, що ми там перемогли, а тому, що усі учасники мали можливість отримати найцінніше — знання, досвід і можливість стати кращими за себе вчорашніх). Надихаємося, створеною раніше казковою історією про Луцьк, і йдемо далі!»


«Пітчинг проектів туристичного спрямування, як на мене, - класна подія для Луцька. Це можливість для звичайного жителя міста запропонувати свою креативну ідею, а для влади отримати базу даних цих ідей та цілу армію людей, які готові допомогати у їх реалізації. Усі проекти були чудові! Впевнена, що у зовсім недалекому майбутньому ми відвідаємо усі пропоновані фестивалі та побачимо усі пропоновані скульптури, написи, лавки та багато чого іншого. Дякую усім, хто був причетним!» – написала Порицька 

Telegram Channel