Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У зоні АТО знову загинув український солдат

Протягом дня терористи активно застосовували міномети та бронетехніку

У неділю, 23 квітня, бойовики російсько-терористичних формувань 18 разів обстріляли позиції Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції, ігноруючи оголошений з 1 квітня режим тиші.З початку доби терористи активно застосовували міномети на всіх напрямках уздовж лінії розмежування. У результаті ворожих обстрілу загинув один український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на прес-центр штабу АТО.



По Троїцькому на донецькому напрямку окупанти били зі 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.



По Троїцькому на донецькому напрямку окупанти били зі 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів. Опорні пункти ЗСУ в районі Авдіївки опинилися під вогнем з 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Луганське зазнало обстрілів з мінометів калібру 82 міліметри.


По Невельскому та Троїцькому противник відкривав вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а Піски і шахту Бутівка – обстрілював з гранатометів і стрілецької зброї. Під Зайцевим були зафіксовані провокації із застосуванням стрілецької зброї, а в районі Авдіївки – активізувалися снайпери бойовиків.


Водяне, Гнутово і Павлопіль на приморському напрямку терористи обстрілювали зі стрілецької зброї. Під Водяним були помічені снайпери противника.


Новозвановку на луганському напрямку обстріляли з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, по Новоалександровке терористи вели вогонь з гармат БТР і гранатометів.


Telegram Channel