Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Королева краси, обличчя якої облили кислотою, показалася на людях (ФОТО)

Волинь-нова

Королева краси, обличчя якої облили кислотою, показалася на людях (ФОТО)

27-річна учасниця конкурсу "Міс Італія" Джессіка Нотаро, яку облив кислотою кинутий коханий, який вирішив помститися дівчині за розставання, показала свої шрами в популярній передачі італійського телебачення

Дівчина з'явилася в ефірі програми Maurizio Costanzo Show. На початку ефіру вона закривала обличчя хусткою, але потім все-таки зважилася продемонструвати своє спотворене обличчя глядачам, повідомляє Depo.ua з посиланням на The Daily Mail.




В даний час їй регулярно доводиться приймати знеболюючі ліки і мазі і уникати прямих сонячних променів. До пластичних операцій дівчина буде готова не раніше ніж через рік, після того, як її рани остаточно заживуть.



У 2007 році Нотаро була фіналісткою конкурсу "Міс Італія", а в останні роки намагалася зробити кар'єру на телебаченні і стати співачкою.


Після вчиненого нападу їй довелося два місяці провести в лікарні. В даний час їй регулярно доводиться приймати знеболюючі ліки і мазі і уникати прямих сонячних променів. До пластичних операцій дівчина буде готова не раніше ніж через рік, після того, як її рани остаточно заживуть.


Напад на дівчину ймовірно зробив її колишній бойфренд, уродженець Кабо-Верде Жорже Едсон Тавареш, з яким вона познайомилася три роки тому, коли вони разом працювали в дельфінарії її рідного міста Ріміні. У серпні минулого року пара розлучилася, але Тавареш затаїв на дівчину злобу і неодноразово погрожував їй розправою.


Джессіка звернулася зі скаргою в поліцію, яка винесла чоловіку заборону наближатися до колишньої коханої. Проте колишній залицяльник все-таки зробив на неї напад, підкарауливши дівчину біля вікна її будинку.


Сам молодий чоловік, який знаходиться у в'язниці в очікуванні суду, заперечує свою причетність до нападу на колишню подругу

Telegram Channel