Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі на базі 14-ї ОМБр - спартакіада допризовної молоді

Волинь-нова

У Володимирі на базі 14-ї ОМБр - спартакіада допризовної молоді

24 квітня у Володимирі-Волинському на плацу 14 окремої механізованої бригади стартувала триденна обласна спартакіада допризовної молоді

Організаційні моменти, пов’язані з проведенням заходу, взяли на себе управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та 14 окрема механізована бригада, в розташуванні якої учасники спартакіади проживатимуть та харчуватимуться. Участь у спартакіаді, яка, до слова, проходить уже вдвадцяте, беруть 22 команди з усіх міст та районів Волинської області та Волинського обласного військового ліцею, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.


Під час урочистого відкриття спартакіади юнаків із участю в спартакіаді привітали заступник Володимир-Волинського міського голови – секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук, т.в.о. командира 14 ОМБр полковник Марат Бригадир, представники Волинського обласного та Володимир-Волинського об’єднаного районного військових комісаріатів підполковник Віктор Шепєлєв та майор Валентин Корнієнко, а також начальник управління молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин та начальник комітету фізичного виховання та спорту Волинського відділення МОН України Олександр Манахін.



Підбиття підсумків спартакіади та нагородження її переможців і призерів заплановане на середу, 26 квітня.



- Наше місто завжди з радістю приймає в себе обласну спартакіаду допризовної молоді, –  відзначив, вітаючи учасників спартакіади Олег Свідерський. – Юнаки, які сьогодні показуватимуть свої вміння та досягнення в спорті та військовій справі – це наші майбутні захисники, майбутнє нашого війська, нашої держави, якими ми, переконаний, пишатимемося. Тож, напевно, закономірно, що змагатимуться на проживатимуть учасники спартакіади на базі нашої славетної, загартованої в боях 14-ї ОМБр, який третій рік поспіль героїчно боронить рубежі нашої держави на східному фронті. Тож юнацтво має нагоду поспілкуватися з учасниками АТО, перейняти в них певний досвід. Говорячи про самі змагання, не приховуватиму, що вболіваю за команду Володимира-Волинського. Попри це, бажаю успіху всім, і нехай переможуть найкращі.


Програма спартакіади передбачає біг на 100 м, 3000 м, підтягування на перекладині, метання гранати, подолання смуги перешкод, стрільбу з автомата Калашинкова. Підбиття підсумків спартакіади та нагородження її переможців і призерів заплановане на середу, 26 квітня.

Telegram Channel