Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

Увага: фейкова сторінка луцьких тролейбусників

У соцмережі зводять наклепи на комунальне підприємство

Учора деякі ЗМІ поширили інформацію про відтік працівників з комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту». При цьому мас-медіа посилалися на фейкову сторінку тролейбусників у мережі Фейсбук.



КП «Луцьке підприємство електротранспорту» повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності.



Тим часом КП «Луцьке підприємство електротранспорту» повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності.


Наразі офіційний веб-сайт підприємства у процесі розробки. Є в мережі Фейсбук і реальна сторінка КП «Луцьке підприємство електротранспорту».


"У зв'язку із тим, що щодо колективу та керівництва ЛПЕ розпочалась активна компанія із дискредитації, просимо ЗМІ взяти до відома інформацію, яка міститься у листі, скерованому підприємством на окремі видання, які "посилаються" у своїх публікаціях на так звану прес-службу ЛПЕ. Також інформуємо лучан про те, що роботи із впровадження тестового режиму проекту АСОП (автоматизації обліку) ідуть у відповідності до договору. Дякуємо лучанам, які із розумінням ставляться до незручностей, що виникають на пілотному етапі. Додаткову інформацію про хід проектних робіт буде надано усім ЗМІ та громадськості", - йдеться у дописі на реальній сторінці КП «Луцьке підприємство електротранспорту».



Telegram Channel