Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Телеканал «Інтер» показав заборонений в Україні фільм

І нічого йому за це не буде

Телеканал «Інтер» порушив закон про заборону на показ російських фільмів, транслювавши у ефірі стрічку «Одного разу в Ростові». Про це написав блогер Олексій Анчишкін на сторінці в Facebook, інформує «Високий замок».



Телеканал «Інтер» порушив закон про заборону на показ російських фільмів, транслювавши у ефірі стрічку «Одного разу в Ростові».



« «Інтер» мабуть не український канал. У мене сумнівів немає. Тому заборона на показ фільмів на нього не поширюється. Натрапив у них в програмі на фільм «Одного разу в Ростові», який заборонили 2016 року, згідно зі статтею закону про кінематографію. За розповсюдження и демонстрування фільмів, що містять популярізацію органів держави-агресора, радянських органів державної безпеки». Втім, нічого нового», – написав Анчишкін.


«Одного разу в Ростові» – російський багатосерійний художній фільм режисера Костянтина Худякова, знятий 2012 року. Сценарій стрічки об’єднав події розстрілу заводських робітників під час страйку в Новочеркаську 1962 року і кримінальну історію банди братів Толстоп’ятових, яка тримала в страху весь Ростов-на-Дону 1968−1973 років.

Telegram Channel