Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Окупанти підриваються на власних мінах… і звертають на «бандерівців»

Терористам повсюди ввижаються «українські диверсанти»

Противник продовжує нести втрати особового складу і техніки внаслідок відсутності взаємодії між підрозділами та намагається використати такі факти для дискредитації сил АТО, поширюючи інформацію про порушення режиму припинення вогню ЗС України та діяльність українських розвідувальних груп, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.



Броньована машина підірвалась на протитанковій міні, а автомобіль було вражено протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади.



28 квітня ц. р. під час проведення ротації на передових позиціях 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ бойова машина піхоти та вантажний автомобіль противника виїхали на власне мінне поле. Броньована машина підірвалась на протитанковій міні, а автомобіль було вражено протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади. 
Три військовослужбовці загинуло, ще семеро поранено.


Російське окупаційне командування намагається викривити інформацію про втрати особового складу. З’єднанням та частинам 2 АК розіслано циркулярне повідомлення, що загибель військовослужбовців бригади сталась внаслідок диверсійних дій сил АТО.

Telegram Channel