Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

КАВАЛЕР СТАВ УБИВЦЕЮ

Як уже повідомляла наша газета в одному з останніх номерів, у Камені-Каширському у власному будинку було виявлено труп господарки...

Як уже повідомляла наша газета в одному з останніх номерів, у Камені-Каширському у власному будинку було виявлено труп господарки — 38-річної жительки міста Світлани К. Судово-медична експертиза підтвердила попередній висновок, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії.
Не минуло і двох діб, як цей тяжкий злочин було розкрито завдяки професійним діям співробітників Камінь-Каширського райвідділу і Луцького міськвідділу внутрішніх справ. Саме завдяки оперативно-розшуковим заходам останніх, в одному з барів обласного центру у понеділок пізно ввечері підозрюваний у вчиненні вбивства був затриманий. Це — 24-річний житель Каменя-Каширського Олександр С.
За його словами, під час застілля зі своїм знайомим Олегом П. він дізнався, що у його подруги Світлани К. можна добре повеселитись. Крім того, господарка має деякі заощадження, дорогоцінності. Хлопці ввечері відвідали Світлану, почаркували, після чого Олег пішов додому, а Олександр залишився на нічліг. Наступного дня гість з господаркою випивали. Ввечері, коли Світлана пішла спати, він вирішив, що настав час діяти і почав вимагати у господарки гроші. Не отримавши ні гроша, Олександр, за його поясненнями, вдарив жінку по голові пляшкою з-під пива. Відчувши опір з боку Світлани, гість ще раз вдарив пляшкою, взяв провід від телефону і задушив ним свою жертву.
Після цього він обшукав помешкання. У гаманці знайшов 250 гривень, крім того, прихопив мобільний телефон, відеомагнітофон, ювелірні вироби і поспішив на автобусну станцію, звідки доїхав до Луцька. В обласному центрі влаштувався на нічліг у готель. Вранці на ринку швидко реалізував забрані у покійної особисті речі і зателефонував уже згаданому своєму знайомому Олегу П. у Камінь-Каширський. Коли той приїхав у Луцьк, вони разом обійшли декілька барів.
Вже захмелілі парубки голосно спілкувались між собою. Олег поцікавився, звідкіля в Олександра гроші. Той зізнався, що вбив Світлану. Тут і взяли їх співробітники карного розшуку, які доставили обох до Луцького міськвідділу внутрішніх справ, де і з’ясувались обставини злочину.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel