Курси НБУ $ 39.67 € 42.50

У Луцьку завтра – велодень!

20 травня 2017 року у місті Луцьку, біля ТРЦ «Порт-сіті», відбудеться Всеукраїнська акція «Велодень-2017». Традиційно щороку Луцьк долучається до всеукраїнської акції. Усіх любителів активного відпочинку запрошуємо на Свято спорту

   Цього року основною локацією для збору велосипедистів буде паркувальний майданчик біля ТРЦ “Порт-сіті”.
       Збір учасників розпочнеться о 10.00 годині.



Окрім власне велопробігу, на гостей чекає справжнє спортивне свято з перегонами, розвагами та подарунками.



       В 11.00 годині стартує традиційний масовий велопробіг вулицями міста за маршрутом: старт (ТРЦ “Порт-сіті”) - пр-т Соборності — пр-т Молоді — пр-т Відродження — вул. Рівненська — пр-т Волі — вул. Винниченка — пр-т Перемоги - пр-т Соборності (фініш біля ТРЦ “Порт-сіті”).
       Окрім власне велопробігу, на гостей чекає справжнє спортивне свято з перегонами, розвагами та подарунками. А для тих, хто проїдеться великим колом по місту, організують лотерею із цінними призами.
       Додатковою локацією буде зелена зона біля Дитячої залізниці (біла “Слоника”). Тут відбуватимуться тематичні розважальні заходи та конкурси для дітей та дорослих. Початок заходів — 14.00 год.
       Запрошуємо лучан та гостей нашого міста, поціновувачів активного відпочинку різного віку, долучитися 20 травня у ТРЦ «ПортCity» до Всеукраїнської акції “Велодень-2017”, закликає Управління з питань фізичної культури та спорту.

Telegram Channel