Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

БРОДСЬКИЙ КЛИЧЕ ЗА СОБОЮ МОРОЗА

Кандидат у президенти Михайло Бродський звернувся до Олександра Мороза та "технічних" кандидатів Черновецького, Грабара та Комісаренка із закликом зняти свої кандидатури на користь Віктора Ющенка...

Кандидат у президенти Михайло Бродський звернувся до Олександра Мороза та "технічних" кандидатів Черновецького, Грабара та Комісаренка із закликом зняти свої кандидатури на користь Віктора Ющенка.
Це дасть змогу Ющенку перемогти в першому турі, йдеться в заяві Бродського. Бродський також заявив, що сам зніме свою кандидатуру за декілька днів, коли владнає всі організаційні питання. На його думку, якщо "технічні кандидати" не прислухаються до пропозиції, то між першим і другим туром виборів очікується ще більший сплеск провокацій з боку влади. Своє звернення до Мороза Бродський назвав "криком душі".
Тим часом Соцпартія наполягає на проведенні політреформи в Україні, щоб її президентом із необмеженими повноваженнями не став Віктор Янукович. Про це йдеться в заяві СПУ, виголошеній Юрієм Луценком із трибуни парламенту у середу. За його словами, вибори президента перетворюються на війну між двома політичними таборами, де той, кому пощастить — питиме "шампанське", невдах — "закопають", а Україна як держава програє. За словами Луценка, Верховна Рада могла не допустити цю війну на самознищення між командами Януковича та Ющенка, провівши політреформу.
Telegram Channel