Курси НБУ $ 41.50 € 46.45
Рецепти підгодівлі перцю та баклажанів під час цвітіння і до початку плодоношення

Волинь-нова

Рецепти підгодівлі перцю та баклажанів під час цвітіння і до початку плодоношення

Варіант 1. 1 л настою кропиви або інших трав під кожен кущ.


Варіант 2. На 10 л води 1 коров’яку (0,5 л пташиного посліду) та 1 склянку деревного попелу.
Варіант 3. 20—30 г амофоски на 10 л води.
Варіант 4. На 10 л води 20—30 г сечовини, 30—40г суперфосфату та 10—20 г хлористого калію.
Варіант 5. На 10 л води по 2чайні ложки сечовини та суперфосфату.
Варіант 6. На 10 л води 1чайна ложка сечовини, 1 чайна ложка сульфату калію та 2 столові ложки суперфосфату.
Варіант 7. На 10 л води 1 л коров’яку та 25—30 г суперфосфату.
Варіант 8. На 10 л води 40—50 г суперфосфату, 10 г аміачної селітри та 15—20 г калійної солі.
Варіант 9. На 10 л води 1 л коров’яку, 500 г кропиви, 1 столова ложка попелу. Настоювати 7 днів.

Telegram Channel