Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

СЕКС ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ЗОДІАКА

Багатьох зараз цікавлять гороскопи — те, як зірки впливають на наше здоров’я, стосунки з друзями і фінансовий стан. А можна подивитися через призму зодіаку і на секс. Отже...

Багатьох зараз цікавлять гороскопи — те, як зірки впливають на наше здоров’я, стосунки з друзями і фінансовий стан. А можна подивитися через призму зодіаку і на секс. Отже...
Овен — невтомний експериментатор, любить спробувати щось новеньке. Люди, народжені під таким знаком, можуть піти навіть на кохання втрьох. Але якщо ви — Овен, і кохання втрьох вам бридке, то не поспішайте бити астролога. Оскільки останній відзначає, що в душі Овни однолюби і ревнивці, тому в основному, погулявши, повертаються під бік до свого щасливого обранця.
Телець завжди чекає зустрічі із своїм ідеалом. Навіть в такому непідходящому місці, як ліжко. У сексі Тельці традиційні і консервативні, тому відкритий союз “трьох і більше сердець” для них неприйнятний. Тут приватницькі інстинкти переважають, і ділитися партнером Телець не буде ніколи. Швидше забуцає рогами.
Близнюк дуже любить свободу, він — неоднозначний. Багато і чоловіків, і жінок, народжених під цим знаком, вважають (до речі, не без підстав), що значення сексу в житті людей перебільшене. Але їм нудно. Тому вони першими можуть запропонувати партнерові нетрадиційний секс, намагаючись уникнути цієї нудьги.
Рак орієнтований на міцну сім’ю. Але оскільки секс для нього — одне з основних джерел насолоди, він може дозволити собі стосунки на стороні. Чим старший Рак, тим нестримніші його інстинкти і фантазії. Все пояснюється підвищеною почуттєвістю і бажанням повного єднання з партнером.
Лев дуже любить стриптиз, і секс для нього — завжди маленький спектакль. У мужчині-Левові непристойність завжди поєднується з романтикою, а в жінці-Левиці пристрасть вживається з практичністю. Тим, хто не Лев, потрібно було б у них повчитися.
Діва взагалі може обходитися без партнера. А на нетрадиційні види сексу Діва може піти тільки з відчаю чи в дикому гніві на свою “половину”. Крім того, Дівам властиво сумніватися у власній сексуальності, що робить їх невпевненими і скутими. І дарма. Тому що більш жіночного знака зодіаку астрологи ще не винайшли.
Терези у сексі — естети, які прагнуть до незвичайних експериментів, що дали б можливість розкрити щось нове і в той же час потойбічне. Проте вони — найбільш дисципліновані з точки зору безпеки в коханні і дуже охайні у всіх відношеннях.
Скорпіон у сексі схильний допускати все, і так само, як Овен, постійно прагне експериментувати. Мужчини цього знака більш спокійні у своїх сексуальних пристрастях, ніж прийнято вважати. А жадоба жінки-Скорпіона майже не знає меж.
Стрілець також хоче спробувати все. Хоча б один раз. Не даремно символ Стрільця — кентавр. Саме представники цього знака обожнюють оргії. Вони взагалі можуть жити в груповому шлюбі або теплою компанією “відпочивати” на дикому пляжі чи на заміській дачі з басейном.
Козеріг зазвичай більш затишно почуває себе в моногамних зв’язках. Він ревнивий і вимогливий. У жінці з таким знаком часто дуже розвинуте чоловіче начало, і вона відчуває потяг до жінок, але навряд чи відважиться відхилитися від загальноприйнятих норм поведінки. У мужчин-Козерогів менше, ніж у мужчин інших знаків, виражений потяг до чоловіків — більшість з них гетеросексуальні.
Водолій. І мужчини, і жінки цього знака дуже відрізняються своїм ставленням до сексу. Йому хочеться сексу — більше і різного, а їй — менше і простішого. Її стримане і розумне ставлення до життя суперечить прагненню до експериментів, він же любить щось новеньке і пригоди. Але і той, і другий завжди обіцяють більше, ніж дають.
Рибам почуттєвість властива з народження. Може, тому і мужчини, і жінки проходять через досить велику кількість випадкових постелей. Риби схильні до бісексуальності і досить часто відчувають себе більш комфортно з представниками своєї статі.
Telegram Channel