Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
А шо, Рабінович не може собі купити земельну ділянку за 12 мільйонів доларів?

Волинь-нова

А шо, Рабінович не може собі купити земельну ділянку за 12 мільйонів доларів?

Він хоче побудувати собі на острові найбагатших людей світу будинок

Народний депутат від Опоблоку, лідер партії «За життя» і телеведучий Вадим Рабінович домовлявся про купівлю земельної ділянки вартістю 12 мільйонів доларів на острові Сен-Мартен (Франція). Про це пише в Facebook блогер Дмитро Палагнюк із посиланням на французьке телебачення,інформує «Українська правда».



Вадим Рабінович оплатив святкову вечерю за 20 тисяч доларів на шістьох.



«Французьке телебачення показало Вадима Рабіновича в одній з передач, що розповідає про розкішне життя. Омар Арфуш, французький політолог-пропагандист для російської преси, домовився про зустріч з продавцем земельної ділянки на острові Сен-Мартен, вартістю в 12 мільйонів доларів. Вадим Рабінович хоче побудувати собі на острові найбагатших людей світу будинок. Омар виступив в якості перекладача», – пише Палагнюк.


Він також стверджує, що Рабінович і Арфуш зустріли на острові Новий рік в розкішному ресторані, де Рабінович оплатив святкову вечерю за 20 тисяч доларів на шістьох.


«На відео ми бачимо переговори з продажу земельної ділянки, господар ділянки запевняє – якщо ви купите цю землю, то багато хто вам позаздрить», – додав блогер.


Як відомо, Рабінович був кандидатом у президенти в 2014 році.

Telegram Channel