Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

СОЛІДАРНІСТЬ ТРУДОВИХ КОЛЕКТИВІВ

646 пацівників заводу „Торчинпродукт” Волинської області підписалися під заявою, в якій висловлюють обурення "цинічною фальсифікацією злочинною владою виборів Президента 21 листопада 2004 року”...

646 пацівників заводу „Торчинпродукт” Волинської області підписалися під заявою, в якій висловлюють обурення "цинічною фальсифікацією злочинною владою виборів Президента 21 листопада 2004 року”. На знак протесту працівники заводу оголосили підтримку всеукраїнському страйку, оголошеному на підтримку народного президента Віктора Ющенка і засвідчують йому солідарність та підтримку.
Працівники „Торчинпродукту” поки залишаються в цехах, виготовляючи продукти харчування, але якщо відбудеться загострення ситуації і вони відчують потребу в особистій участі на мітингах чи то в Києві, чи в Луцьку, підключаться до своїх колег – прихильників Віктора Ющенка.
Працівники Луцького автомобільного заводу та фірми "Континіум-медікус" теж оголосили підтримку народному Президенту Віктору Ющенку. Вони буруть участь в масових акціях, організованих опозицією.
Мирослава Карпінська.
Telegram Channel