Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Марина ПОРОШЕНКО: «Пане Президенте, я люблю тебе, як у перші дні нашого знайомства»

Волинь-нова

Марина ПОРОШЕНКО: «Пане Президенте, я люблю тебе, як у перші дні нашого знайомства»

26 вересня Петро Порошенко відзначав 52–річчя. Родина привітала його оригінальним способом: перша леді з’явилася на телебаченні як ведуча ранкових новин. Разом із дітьми вона записала святкове відеозвернення, в якому розповіла про досягнення чоловіка на посту глави держави

Мирослава СЛИВА



Марина Порошенко зазначила, що Петро Олексійович увійшов в історію України як Президент, який відкрив двері до Євросоюзу, об’єднав цивілізований світ навколо захисту нашої країни, почав реформи, на які не наважувався жоден політик за всі роки незалежності. «Служити своїй країні, бути вірним ідеалам Революції гідності і вірити в європейське майбутнє України. Ось так коротко можна охарактеризувати життя Петра Порошенка», — зазначила перша леді України.
«Ти — голова нашої родини, люблячий чоловік, мудрий батько й турботливий дідусь. Для нас велика честь бути твоєю опорою і підтримкою у житті. Там, де ти, — завжди успіх та перемога, тепер це перемоги всієї України. Ти не вмієш працювати наполовину, кидати розпочату справу на півдорозі, можливо, саме тому доля обрала тебе бути лідером української нації в найважчі часи. Так, у тебе додалося сивого волосся, але я люблю тебе, як у перші дні нашого знайомства. Із днем народження, пане Президенте», — звернулася



Ти не вмієш працювати наполовину, кидати розпочату справу на півдорозі, можливо, саме тому доля обрала тебе бути лідером української нації в найважчі часи.



Марина Порошенко до чоловіка, який, за її словами, ніколи не боявся викликів долі й за жодних умов не уникав відповідальності. «Я щаслива, що ці риси успадкували наші діти!» — сказала перша леді.
До привітань також долучилися діти. Вони сказали, що їхній батько «грає першу скрипку в країні», та подякували за те, що навчив прагнути нових вершин і любити Україну.
Зворушений теплими словами та незвичним привітанням, Петро Порошенко відповів, що цінує старання сім’ї: «Дякую, що ви у мене є!» — сказав керівник країни своїм рідним. 

Telegram Channel