Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Ґвалтівник чекатиме суду за ґратами

За результатами судового розгляду клопотання слідчого, погодженого із Рівненською місцевою прокуратурою, 22-річному жителю Рівного, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою

Попередньо встановлено, що молодий чоловік зґвалтував 24-річну жительку обласного центру у помешканні, де та проживає, попередньо вдаривши жертву електрошокером і ножем, повідомляє прес-служба Рівненської місцевої прокуратури.



Зловмисник намагався уникнути кримінальної відповідальності та з цією метою переховувався на території зони відчуження Чорнобильської АЕС.



Зловмисник намагався уникнути кримінальної відповідальності та з цією метою переховувався на території зони відчуження Чорнобильської АЕС, де був виявлений та затриманий правоохоронцями наступного дня після вчинення злочину.


За погодження прокуратури особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.152 КК України (зґвалтування).


На даний час досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває.


Кримінальним кодексом України встановлена відповідальність за вчинення даного кримінального діяння у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


 

Telegram Channel