Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Луцькі патрульні поїхали у Згорани з кепками, а повернулися – з тортом (фото)

Волинь-нова

Луцькі патрульні поїхали у Згорани з кепками, а повернулися – з тортом (фото)

Навідалися до місцевої команди юних інспекторів руху

Днями луцькі патрульні відвідали у с. Згорани Любомльського району команду, яка представляла Волинську область на Всеукраїнських змаганнях загонів юних інспекторів руху-2017, повідомляє Патрульна поліція Луцька.


Змагання відбулись на початку вересня в Одесі, команду супроводжувала т.в.о. інспектора зі зв’язків з громадськістю, лейтенант поліції Ольга Шмігель.


Команда «Драйв» показувала хороші результати на всіх етапах та зайняла 10 місце серед 22 учасників зі всієї України.



Учасникам команди та іншим школярам роздали сувенірні кепки, магніти та книжечки.



Патрульні подякували дітям за гарні виступи, активність, старання й за ті зусилля, яких вони доклали при підготовці до змагань. 


У школі вони поспілкувались з учнями про безпеку: нагадували про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливу увагу звертали на використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби та на перехід проїжджої частини у встановлених місцях. 


Учасникам команди та іншим школярам роздали сувенірні кепки, магніти та книжечки.


Приємно, що вчительський колектив Згоранської школи активно долучається до підготовки змагань. Зокрема, керівник команди, заступник директора з виховної роботи Пархомчук Ганна Петрівна вже багато років готує команди, підтримує та хвилюється за кожен виступ.


Патрульні дякують колективу Згоранської школи – за щиру зустріч, гарні виступи дітей і за приємний сюрприз-подарунок торт!

Telegram Channel