Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Україна – Хорватія – 0:2: їхати на ЧС-2018 у Росію нам не доведеться... (Відео)

Волинь-нова

Україна – Хорватія – 0:2: їхати на ЧС-2018 у Росію нам не доведеться... (Відео)

Наших вистачило лише на перший тайм...

Сергій ХОМІНСЬКИЙ

 

Україна – Хорватія – 0:2 (0:1 – Андрей Крамарич, 62 хв.; 0:2 – Андрей Крамарич, 69 хв.) 

 

 

Відбірковий етап ЧС-2018. Група І. 10 тур. 9 жовтня 2017 року. Київ.  Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Фелікс Брих (Мюнхен, Німеччина).

 

 

Україна: Андрій П’ятов, Микола Матвієнко, Ярослав Ракицький, Євген Хачеріді, Олександр Караваєв, Тарас Степаненко, Руслан Ротань (Сергій Сидорчук, 69 хв.), Денис Гармаш (Віктор Коваленко, 66 хв.), Марлос (Артем Бєсєдін, 78 хв.), Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко. Головний тренер Андрій Шевченко.

 

 

 

Збірна України дуже достойно провела перший тайм поєдинку з хорватами.

 

 

Збірна України дуже достойно провела перший тайм поєдинку з хорватами. Починаючи з хвилини 15-ї й десь аж до 40-ї підопічні Андрія Шевченка помітно перегравали «картатих». «100-відсоткових» нагод наші не мали, проте доволі небезпечних ударів завдавали Ракицький, Коноплянка, Степаненко, Марлос (який цього разу вийшов у «старті»)…

 

 

До того ж, ми побачили фантастичну атмосферу на «Олімпійському». Аншлаг, синьо-жовте вболівальницьке море, суперове виконання «Ще не вмерла…», потужна «хвиля»!

 

 

На превеликий жаль, вже з перших хвилин другого тайму ми побачили якусь зовсім іншу збірну України. Нашим анічогісінько не вдавалося створити попереду. Натомість ми двічі дозволили забити форварду німецького «Гоффенгайма» Андрею Крамаричу.

 

 

Керівництву українського футболу й керманичам нашої держави не доведеться ламати голову над проблемою: «Що робити з путівкою на ЧС в Росію?». Ми втрачаємо шанс її здобути. У плей-офф виходить збірна Хорватії.

 

 

Дивимось відео з цього матчу – https://www.youtube.com/watch?v=t20pLXM8jkU :

 

 

 

 

Збірна Ісландії в матчі з Косово у Рейк'явіку свого, звісно, не втратила – перемога 2:0 і підсумкове перше місце в групі!

 

 

Тим часом Фінляндія та Туреччина зіграли внічию 2:2 у поєдинку, який вже серйозного турнірного значення не мав.

 

Telegram Channel