Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Волині викрили підпільну заправку

В одному з райцентрів у ході операції «Акциз-2017» зупинено діяльність нелегальної АЗС

Співробітники податкової міліції Волині, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, в рамках проведення операції «Акциз-2017» припинили діяльність підпільної автозаправної станції в смт. Ратно, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.



Ратнівчанин на території одного з місцевих підприємств налагодив реалізацію дизельного пального невідомого походження без дотримання вимог законодавства.



Правоохоронці встановили,  що ратнівчанин на території одного з місцевих підприємств налагодив реалізацію дизельного пального невідомого походження без дотримання вимог законодавства. Зокрема, з метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету,  вказана підпільна АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів. 


Відтак, в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники оперативного та слідчого управлінь ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвали суду провели обшук на території, де зосереджувалася нелегальна діяльність.


Під час проведе ння обшуку правоохоронці виявили та вилучили понад 1800 літрів дизельного пального, технологічне обладнання,  що забезпечувало його реалізацію, а також майже 20 тисяч гривень готівкових коштів отриманих від реалізації паливно-мастильних матеріалів.


Наразі проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Telegram Channel