Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

НАБУ повідомило про підозру посадовцям Міноборони

Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомило про підозру чотирьом посадовим особам Міністерства оборони України

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу НАБУ.



Наразі вирішується питання обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу.



"Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України, чотирьом посадовим особам Міністерства оборони України", - йдеться в повідомленні.


Як зазначили в НБУ, двоє з підозрюваних – заступник Міністра оборони та директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства – затримані під час проведення слідчих дій.


Інші двоє підозрюваних у причетності до ймовірної розтрати державних коштів у сумі понад 149 мільйонів гривень під час закупівлі палива – працівник одного з відділів Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів та працівник Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони України.


"Наразі вирішується питання обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу", - додали в НАБУ.

Telegram Channel