Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Представники ОБСЄ зустрілись із головним поліцейським Дубенщини

Із робочим візитом на Дубенщині побували представники Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ)

Іноземні спостерігачі зустрілися зокрема із начальником Дубенського відділу поліції Романом Панасюком.



Представники СММ ОБСЄ висловили сподівання, що поліцейські Дубенщини і надалі працюватимуть максимально ефективно.



На території нашої держави міжнародні спостерігачі СММ ОБСЄ працюють від початку розгортання воєнних дій на Сході України та з того часу проводять моніторинг ситуації у сфері безпеки в різних областях. Під час чергового візиту на Рівненщину вони цікавилися криміногенною обстановкою у Дубенському районі та питанням безпеки в цілому.


«Поліція контролює ситуацію в місті та районі, — наголосив керівник поліції Дубенщини Роман Панасюк. — Крім того, у нашому підрозділі забезпечено оперативне реагування на всі звернення громадян. Для вирішення окремих проблем ми також залучаємо інші служби, органи влади та місцевого самоврядування».


Представники СММ ОБСЄ висловили сподівання, що поліцейські Дубенщини і надалі працюватимуть максимально ефективно для попередження кримінальних правопорушень та забезпечуватимуть публічну безпеки та порядок у районі, повідомляє  відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel