Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Андрій Шевченко обирає, який клуб очолити: «Реал», «Манчестер Юнайтед», «Манчестер Сіті» чи «Челсі»…

Щоправда, це лише сарказм відомого спортивного журналіста Миколи Несенюка

Відомий спортивний журналіст Микола Несенюк висловив свою власну оцінку головному тренеру збірної України Андрію Шевченку, повідомляє Gazeta.ua. Зробив він це в оригінальний спосіб:


«У Мадриді кажуть, що Зінедін Зідан, тренер місцевого "Реалу", став якийсь знервований. Щось його тривожить, не дає зосередитись на роботі. У Манчестері поліція зупинила серед ночі випадкового перехожого, яким виявився Жозе Моуріньйо. Тренер "Манчестер Юнайтед" пояснив, що йому вже третій день не спиться. Наступного дня там само зупинили Хосепа Гвардіолу, тренера "Манчестер Сіті", який теж втратив сон і сновигає ночами порожніми вулицями. У Лондоні тривожаться за Антоніо Конте, тренера "Челсі", який почав кидатись на людей із грубощами.



Причина неспокою цих поважних футбольних фахівців одна. Кажуть, що Андрій Шевченко думає піти із збірної України та очолити один і європейських топ-клубів.



Причина неспокою цих поважних футбольних фахівців одна. Кажуть, що Андрій Шевченко думає піти із збірної України та очолити один і європейських топ-клубів. І хоча сам Шевченко на запитання, чи не хотів би він очолити "Мілан", відірвавшись на мить від підручника української мови, відповів відмовою, диму без вогню не буває.


А що ж ви хочете? Уся Європа упродовж року стежила за збірною України, яка стала сповідувати нову філософію і вразила світ своєю гостроатакувальною грою. Щоправда, не всюди, і не завжди, але це деталі. Головне – на світовому футбольному горизонті з'явився тренер небаченого досі потенціалу. Очолювана ним національна команда України за цей час жодного разу не програла більше ніж у два м'ячі! Хіба міг такий феноменальний результат пройти повз увагу футбольного світу? Подумати лише, що було би, коли б Андрій Шевченко вирішив повернутися у милий його серцю "Мілан"? Команда одразу би яскраво заграла із новою філософією на заздрість усяким "ювентусам"! А коли б наш тренер ще взяв із собою до "Мілана" - звісно, що не задарма -Марлоса, Коваленка та Зінченка, то Кубок чемпіонів одразу би завезли до "червоно-чорного" Мілана на вічне зберігання, а чемпіонат та кубок Італії команда вигравала би другим складом!


Але не буде цього! Ми не віддамо нікому нашого унікального тренера, який вперше в історії посів із збірною України почесне третє місце у групі на світовому відборі! Навіть коли нашій федерації запропонують шалені мільйони, аби та відпустила видатного тренера, ніхто на ці гроші не спокуситься. Бо усі добре знають про виняткову безкорисливість Андрія Шевченка та його відданість Україні!


Спіть спокійно, дорогі Зідан, Моуріньйо, Конте, Гвардіола та Монтелла!».

Telegram Channel