Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як діти заробили гроші на лікування хворого хлопчика (фото)

Волинь-нова

Як діти заробили гроші на лікування хворого хлопчика (фото)

У Луцькому дитсадку № 34 «Марічка» відбувся чудовий благодійний ярмарок, на якому були представлені всі дари осені, солодощі, сувеніри

Сергій БОРОХ


У дошкільному закладі стало доброю традицією проводити свята, які розвивають у малят моральні, патріотичні, економічні та естетичні задатки. Учора садочок вкотре підтвердив свій статус «театрального». Так  «Марічку» неофіційно називають за те, що цей дитсадок - один із тих, де найбільше організовують і проводять різноманітні масові заходи.



І хоч ціни на ярмарку були символічними, однак вдалося вторгували чималу суму грошей.



От і благодійний ярмарок відбувся в найкращих українських традиціях. Креативності вихователів позаздрили б навіть столічні організатори виставок-продажів. Свято супроводжувалося веселими українськими піснями, народними приповідками та запальними танцями. Вродлива циганка ворожила присутнім, передбачала майбутнє. Вихователі з дітками, одягнені в українські костюми, намагалися якнайкраще розрекламувати свій крам. Малята разом з татами, мамами, бабусями і дідусями купували солодощі, а також були продавцями на осінньому ярмарку. З гаманцями у руках вони по-дорослому торгувалися, скуплялися. Чого там тільки не було: домашні свіжоспечені смаколики, різні сорти винограду, яблука, груші. Присутні ласували смачними бутербродами, вишуканими десертами, грілися гарячим запашним чаєм. Господині, які не встигли зробити на зиму консервацію, охоче купували закрутки із перцю, баклажанів, огірків, помідорів. Розійшлися «на ура» гарбузи, часник, цибуля, зелень петрушки, картопля і буряки. Маленькі модниці приміряли патріотичні прикраси для волосся, браслети і буси з бісеру.


Завідувачка дитсадка Світлана Філюк зазначила, що це не тільки захоплюючий захід, але й невід'ємна частина економічного виховання дітей. Керівник закладу подякувала всім батькам, які не полінувалися приготувати і виставити на продаж різноманітні товари, а також музичному керівнику, і вихователям, які підготували цю чудову театралізовану розвагу.


І хоч ціни на ярмарку були символічними, однак вдалося вторгували чималу суму грошей. Частину коштів передадуть на лікування онука виховательки цього закладу, а решту витратять на закупівлю технічних засобів для занять. Тож свято пройшло весело і з користю.


Telegram Channel