Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Помер відомий російський актор, який підтримував Україну

Волинь-нова

Помер відомий російський актор, який підтримував Україну

Відомий російський актор Дмитро Мар’янов помер 15 жовтня в Підмосков’ї, за попередньою інформацією, через відрив тромба

Він у минулому році навесні приїжджав до Києва з виставою «Нереальне шоу», в якому грав головну роль разом з Любов’ю Толкаліною.



Зазначав, що в Росії є відверто зомбовані люди, які не здатні мислити своєю головою і споживають все, що ллється їм з екранів телевізора.




Мар’янов не боявся осуду в Росії за свої гастролі в Україні і закликав не вірити путінській пропаганді. Про це повідомляє «Діалог.UA». Дмитро Мар’янов в квітні 2016 року розповідав українським ЗМІ, що його поїздки на територію України не є чимось дивним, адже його дружина Ксенія Бик — українка, а одружилися вони вже після початку російсько-українського конфлікту.
Зоряний актор намагався триматися далеко від політики, проте зазначав, що в Росії є відверто зомбовані люди, які не здатні мислити своєю головою і споживають все, що ллється їм з екранів телевізора. «Хороший ретранслятор поставили. У моєму спектаклі з цього приводу є чудова фраза: «Не треба вірити всьому тому, що говорять по телевізору», — говорив Мар’янов, відзначаючи, що сам він російське телебачення не дивиться.

Telegram Channel