Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Некомплект «особового складу» в окремих підрозділах терористів досяг критичного рівня

У цілій низці міст і селищ, що перебувають під контролем «ДНР», проводяться так звані «дні професійного орієнтування» (варіант «ярмарків вакансій») з найактивнішою участю «військкоматів», які і є головними їх організаторами

Як інформує Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат (НФ), керівник групи ІС Дмитро Тимчук. 



Некомплект "особового складу" в окремих батальйонах і бригадах досяг критичного рівня - до 40% від штатної чисельності




За його словами, головна мета таких заходів - вербування якомога більшої кількості охочих проходити "службу" в частинах "1-го АК ДНР". "Завдання на проведення таких заходів було поставлено командуванням "1-го АК ДНР" (ОК "Донецьк"), який констатував, що некомплект "особового складу" в окремих батальйонах і бригадах досяг критичного рівня - до 40% від штатної чисельності. Що, в свою чергу "... різко негативно впливає на боєздатність і якість виконуваних бойових завдань"", - написав Тимчук.
Водночас він додав, що "МДБ ДНР" проводить набір чоловіків і жінок у віці від 18 до 40 років у "Службу прикордонної охорони ДНР". "Набір відбувається згідно з указом О. Захарченка від 14.09.2017 про збільшення чисельності "Служби прикордонної охорони". Заявлена мета - "поліпшення якості роботи і підвищення пропускної спроможності КПВВ "ДНР"", - зазначив керівник групи ІС.

Telegram Channel