Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Податківці на Волині розкрили схему незаконного імпорту будматеріалів (фото)

Волинь-нова

 Податківці на Волині розкрили схему незаконного імпорту будматеріалів (фото)

Вилучено товарів на 10 мільйонів гривень

У Волинській області співробітники податкової міліції викрили незаконний імпорт будматеріалів та вилучили покриття для підлоги і комплектуючі на 10 млн грн.



Одна з компаній, зареєстрована в м. Києві, під час імпорту будівельних матеріалів через Волинську митницю систематично подавала митним органам для здійснення митних формальностей підроблені документи




Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби.


У рамках проведення операції "Рубіж-2017" і розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 366 КК України встановлено, що одна з компаній, зареєстрована в м. Києві, під час імпорту будівельних матеріалів через Волинську митницю систематично подавала митним органам для здійснення митних формальностей підроблені документи, щоб мінімізувати сплату податків і зборів.
За результатами обшуків, проведених на складі, в офісних приміщеннях і за місцем проживання фігурантів, вилучено й передано на відповідальне зберігання покриття для підлоги і комплектувальні іноземного виробництва орієнтовною вартістю понад 10 млн грн, комп'ютерну техніку, чорнову бухгалтерію, товарно-супровідні документи, документи, пов'язані з реалізацією товарів, які імпортують, печатки і штампи підприємства, банківські картки, незаповнені квитанції і бланки.
Тепер вирішують питання про накладення арешту на вилучені товари, проведення відповідних експертиз і визначенні їх вартості.


Telegram Channel