Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

На Рівненщині селищний голова у суді відстоюватиме своє право брати участь у виборах

Виборча комісія відмовилася реєструвати кандидаткою у селищні голови Клеванської ОТГ селищного голову Оржева Рівненського району Галину Кидун

Відмовили у реєстрації п.Кидун, посилаючись на те, що у липні цього року Рівненський районний суд визнав її винною у скоєнні адміністративного правопорушення та оштрафував на 1700 гривень, передає «Рівне вечірнє».



Галина Кидун під час голосування за її преміювання, як селищного голови, не озвучила на сесійному засіданні, що у неї конфлікт інтересів.



Галина Кидун під час голосування за її преміювання, як селищного голови, не озвучила на сесійному засіданні, що у неї конфлікт інтересів.


18 жовтня Галина Кидун звернулась до Рівненського районного суду з позовом про визнання дій Клеванської ТВК щодо скасування її реєстрації кандидатом на посаду селищного голови протиправними.


Позов пані Кидун було задоволено повністю, повідомляє ОПОРА. Окрім того, що суд скасував постанову виборчої комісії, він зобов’язав Клеванську селищну ТВК сплатити 1280 грн. судового збору.

Telegram Channel