Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Волинянин далеко на краденій автівці не заїхав

У Луцьку 24-річний зловмисник незаконно заволодів автомобілем«Mitsubishi Pajero», який належить 51-річному жителю обласного центру

Повідомлення про викрадення транспортного засобу надійшло до чергової частини Луцького відділу поліції учора, 23 жовтня, від 51-річного місцевого жителя, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.



Під час руху на викраденому авто, на автодорозі поблизу села Всеволодівка, водій, ймовірно, не впорався з керуванням злетів з дороги та врізався у дерево.



Поліцейські з’ясували, що напередодні потерпілий залишив автомобіль для проведення ремонту. Без відома власника, 24-річний робітник сервісусамовільно почав експлуатувати транспортний засіб. Згодом, під час руху на викраденому авто, на автодорозі поблизу села Всеволодівка, водій, ймовірно, не впорався з керуванням злетів з дороги та врізався у дерево. Транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень.


Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінальногокодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Telegram Channel