Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Таємниче «самогубство»

Волинь-нова

Таємниче «самогубство»

У Києві на Подолі виявили тіло старшого сина колишнього головного лікаря Рівненського онкодиспансеру Григорія Максим’яка — Бориса (на фото). Попри те, що він загинув від кулі, випущеної з помпової рушниці, правоохоронці заявили, нібито це… суїцид

Левко ЗАБРІДНИЙ

Тіло 39–річного Бориса Максим’яка знайшли на вулиці Білицькій, неподалік зупинки електричок «Вишгородська». У чоловіка було кульове поранення нижче серця. Поруч лежала і помпова рушниця. Слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Але встановили і додаткову правову кваліфікацію — самогубство, оскільки в кишені Бориса Максим’яка знайшли коротку записку. Розповідають, що у ній було лише кілька слів про бізнес–партнера і вказаний телефон дружини.

Він надзвичайно світла людина із залізним стержнем, але підлість і куля, випущені прямісінько в груди, виявилися сильнішими.

 

 Хто писав її та про що саме у ній ідеться, має встановити слідство. У те, що чоловік добровільно пішов із життя, знайомі не вірять. Він був співвласником автосалону у столиці та мав успішний бізнес у галузі нерухомості. Разом із дружиною Вікторією та киянкою Наталією Щітіною володів товариством «Правовий центр нерухомості «Статус».
У покійного залишилося двоє синів. Похоронили його у Києві.
Молодший же брат Тарас на сторінці у Facebook написав:
«Вбили мого брата. Йому було 39. Він побудував будинок, посадив не одне дерево і виховував двох синів. Це надзвичайно світла людина із залізним стержнем, але підлість і куля, випущені прямісінько в груди, виявилися сильнішими».

Telegram Channel