Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині ловили п'яного священника

newsone.ua

На Рівненщині ловили п'яного священника

Він намагався втекти з місця ДТП

На Рівненщині п'яний священик Української православної церкви Київського патріархату скоїв ДТП з чотирма авто, повідомляє Gazeta.ua.

Аварія трапилася поблизу села Бабин на трасі Київ - Чоп. За даними ЗМІ, «Таврія», яка їхала без світла, намагалася здійснити розворот і вдарила Volkswagen Caddy, який, в свою чергу, зачепив фуру. У цих учасників ДТП в'їхав Volkswagen, який і травмував головного винуватця аварії.

Як розповіли свідки ДТП, священик був п'яним, «майже не стояв на ногах» і поводився агресивно.

За словами інспектора патрульної поліції Рівного Тетяни Черкас, винуватець аварії вийшов з автівки з пляшкою пива в руках та почав тікати від поліцейських.

«Поліцейські його наздоганяли. Розпочалася бійка. Почали зупинятися проїжджаючі повз автомобілі, водії яких допомогли спіймати чоловіка. Під час поверхневого обшуку знайшли у нього зброю та дозвіл на її носіння», - розповіла Черкас.

Як розповіли свідки ДТП, священик був п'яним, «майже не стояв на ногах» і поводився агресивно. У крові винуватця аварії виявили 3 проміле алкоголю, це в 15 разів більше норми. У аварії постраждали дві жінки, обидві монахині.

Telegram Channel