Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Виявляється, їздити пішохідною вулицею Лесі Українки – не заборонено?

Волинь-нова

Виявляється, їздити пішохідною вулицею Лесі Українки – не заборонено?

Патрульні нарікають, що не мають одих підстав притягувати «автохамів» до відповідаьності

Відколи запрацювала Патрульна поліція Луцька, питання пішохідної вулиці Лесі Українки є відкритим та болючим. Люди справедливо обурюються, чому тут їздять автомобілі. А відповідь доволі проста – бо на це немає жодних заборон.

Сьогодні наш екіпаж моніторингу обстежив усі ділянки біля вулиці Лесі Українки і виявив мінімум 6 заїздів туди, і за це не можна буде притягнути до відповідальності, бо жодних заборонних знаків там не було

«Сьогодні наш екіпаж моніторингу обстежив усі ділянки біля вулиці Лесі Українки і виявив мінімум 6 заїздів туди, і за це не можна буде притягнути до відповідальності, бо жодних заборонних знаків там не було», – розповів для Служби інформації каналу «Нова Волинь» керівник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

Так само, гостро стоїть і питання Театрального майдану. 

«Наш відділ безпеки дорожнього руху отримав «у спадок» всі попередні погодження і зараз розбирається з ними. Ми обов’язково сформуємо свої пропозиції до органу місцевого самоврядування, так само ми готові погоджувати розміщення відповідних дорожніх знаків чи технічних засобів, які б унеможливлювали в’їзд на пішохідну вулицю. Але ж необхідно розробити відповідні схеми, виділити кошти, погодити це з громадськістю. Наразі ж ми не маємо підстав оформляти адміністративні матеріали на водіїв, які проїжджають по Лесі Українки чи паркуються там. До того ж, самі учасники дорожнього руху часто псують майно та нищать ті обмежувачі, які були встановлені міською радою», - сказав Олександр Вовченко.

 

Telegram Channel