Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тепер у Кембриджі буде навчатись... бомж!

theguardian

Тепер у Кембриджі буде навчатись... бомж!

Мешканець Ліверпулю Джефф Едвардс погано вчився в школі, не має вищої освіти, проте з дитинства обожнює читати.

Більшу частину життя Едвардс жебракував, проте любов до книг виявилася в ньому настільки сильною, що британець вирішив вступити до вузу. У дитинстві в сім'ї Едвардса все читали. Першими улюбленими книгами юного Джеффа стали «Венеціанський купець» Шекспіра та «Хрізаліди» Джона Уїндема. На успішності жителя Ліверпуля це, втім, ніяк не позначилося. Про це розповідає Вокруг Света.

Британець планує отримати ступінь з англійської літератури.

Після школи Едвардс підробляв у фермерів в графствах Кент і Глостершир, решту часу жебракував. Британець міг тижнями жити на вулицях, в нічліжках і сквотах. У якийсь момент Едвардс перебрався в Кембридж.

Там британець цілодобово сидів у бібліотеках, читаючи запоєм. За словами Едвардса, книги стали для нього способом втечі від непривабливої ​​реальності. Бездомний майже кожен день проходив поруч з Кембриджським університетом. В якийсь момент чоловік вирішив туди зазирнути.

Волоцюга записався на інтенсивні благодійні курси для дорослих, які тривали три роки по сорок годин на тиждень. В результаті Едвардс став студентом Кембриджу, вступивши на курс, де навчалися люди його віку. Британець планує отримати ступінь з англійської літератури.

Telegram Channel