Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
І Міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури

Волинь-нова

І Міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури

На базі практик табору «Гарт» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся І Міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи»

За підтримки Міністерства освіти і науки України, секції з фізичної культури і спорту відділення вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, управління туризму та промоцій міста Луцької міської ради відбувся І Міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи».

Першому проректору, проректору з адміністрування та розвитку, професору Анатолію Цьосю та доктору габілітованому, професору Елігіушу Малолєпшу з Академії імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) вдалося залучити до участі в науковому заході провідних фахівців у сфері вивчення становлення та розвитку фізичного виховання й спорту з вишів України та Республіки Польщі.

ІІ Міжнародний конгрес істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи» відбудеться 10–12 вересня 2018 році у Польщі в Академії імені Яна Длугоша в Ченстохові

На пленарних та секційних засіданнях учасники заслухали цікаві доповіді та дискусійні питання.

Професор Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди Сергій Єрмаков провів майстер-клас на тему «Інформаційне забезпечення підготовки фахівців в сфері фізичної культури і спорту в критеріях якості наукових публікацій».

Нікого не залишили байдужими захопливі виступи та майстер-класи Волинської обласної федерації хортингу на чолі з її президентом Сергієм П’ятіковим та спортивного клубу козацького бойового мистецтва «Герць» під керівництвом Романа Ковальчука.

 

Telegram Channel