Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рожищі оголошує конкурс «Малюнок до Святого Миколая»

Волинь-нова

У Рожищі оголошує конкурс «Малюнок до Святого Миколая»

Конкурс дитячих малюнків триватиме від 15 листопада до 17 грудня

Рожищенська міська рада запрошує дітей міста взяти участь у конкурсі дитячих малюнків до Дня Святого Миколая, йдеться на сторінці ради у «Фейсбуці». «Після того, як ви відправите нам дитячу роботу, ми її опублікуємо на сайті Рожищенської міської ради у розділі «Конкурс дитячих малюнків» та на нашій сторінці у соцмережі», - йдеться у повідомленні. 

Потрібно намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його на електронну пошту міської ради

 У конкурсі можуть брати участь діти віком від 5 до 13 років. Потрібно намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його на електронну пошту міської ради - [email protected]. Або ж принесіть їх особисто в міську раду! Малюнок не повинен мати комп'ютерних вставок. Переможці обиратимуться у трьох вікових категоріях – 5-7 років, 8-10 років та 11-13 років. Оцінювати малюнки будуть професійні художники. Читачі також зможуть долучитися до оцінювання написавши коментар чи поставивши вподобайку на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Facebook, де будуть розміщенні всі надіслані малюнки. У кожній віковій категорії буде свій переможець.

У міській раді нагадують – малюнок слід підписати (назва малюнка, ім’я та прізвище дитини) та подати контактний номер телефону, за яким можна буде зв’язатися з батьками дитини після підбиття результатів конкурсу.
Переможці будуть нагороджені призами - цікава книга чи розвиваюча гра (відповідно до віку). Вручення призів відбудеться під час концерту з нагоди Дня Святого Миколая в РД «Просвіта» (про час та дату повідомимо згодом).

Telegram Channel