Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У ДТП загинув голова Шацької ОТГ Сергій Віннічук

Волинь-нова

У ДТП загинув голова Шацької ОТГ Сергій Віннічук

Аварія сталася на трасі Ковель – Луцьк поблизу Голоб

За повідомленням Луцької патрульної поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася на 102 кілометрі траси М19. Автомобіль, в якому їхав Сергій Віннічук та ще двоє людей в’їхав у лісовоз. Голова Шацької об’єдананої громади та ще один пасажир загинули на місці. За життя ще однієї людини борються лікарі. 

Навічно пам’ятатимемо Сергія, веселого, завжди усміхненого умілого господарника, мрією якого було «побудувати Європу на березі Світязя», Шацьк для якого був значно більшим, як місцем роботи, чи проживання

Свої співчуття висловив висловив в.о. мера Луцька Григрій Пустові :«Трагічна новина: загинув Сергій Віннічук. Прекрасна, світла, добра людина. Завжди усміхнений, виважений та щирий. Сумно, шкодую, висловлюю співчуття близьким та рідним...», - написав він у соцмережі. 

«Дорога забирає найкращих... це велика втрата для сім‘ї, для громади і для всіх, хто хоч раз мав за честь працювати з цим професійним та прогресивим менеджером і патріотом свого краю! 10 років спільної роботи, планів та ідей!... Як несправедливо все обривається, і не знаєш коли і за яких умов..... Дуже жаль!  Спочивайте з Богом!», написала у «Фейсбуці» Оксана Гузь.

 «Навічно пам’ятатимемо Сергія, веселого, завжди усміхненого умілого господарника, мрією якого було «побудувати Європу на березі Світязя», Шацьк для якого був значно більшим, як місцем роботи, чи проживання. Вічна пам'ять покійному», - зазначив луцький депутат Петро Нестерук.

Висловлюємо щирі співчуття близьким.

 
Telegram Channel