Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Щоб більше з крана не текла фанта, у Брищі почистять водонапірну башню

Волинь-нова

Щоб більше з крана не текла фанта, у Брищі почистять водонапірну башню

Про це на своїй сторінці повідомила у «Фейсбуці» голова Княгининської ОТГ Олена Твердохліб

Заяви від жителів Брищ щодо поганої якості води зареєстровані в сільській раді.

За словами Олени Твердохліб, за результатами консультацій з експертами по очищенню води буде проведена заміна кварцового піску та почищена сама водонапірна башта, проведено контроль підключень окремих господарств жителів,з метою подальшого очищення води.

Раніше мешканці села скаржилися у «Фейсбуці», що  «в Брищі не тільки чиста вода біжить з крана, а сьогодні і фанта побігла», але офіційно про наявність проблеми до влади не зверталися. 

За результатами консультацій з експертами по очищенню води буде проведена заміна кварцового піску та почищена сама водонапірна башта, проведено контроль підключень окремих господарств жителів,з метою подальшого очищення води.

Виданню Тop-people.com. Олена Твердохліб прокоментувала, що в межах 30-кілометрової зони від полігону твердих побутових відходів вода не може бути хорошою. «У Брищі – централізоване постачання, щоправда, з водонапірної башти. Один із депутатів займається фільтрацією води. Зараз будемо перевіряти якість фільтрів, які стоять на водонапірних баштах. Адже люди нарікають на якість води. Її аналіз робитимемо не в Луцьку, бо тамтешній лабораторії не довіряємо».

 

Telegram Channel