Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
МЗС України терміново викликає польського посла – вимагатимуть пояснень з приводу заборони на в’їзд українцю Святославу Шереметі

Волинь-нова

МЗС України терміново викликає польського посла – вимагатимуть пояснень з приводу заборони на в’їзд українцю Святославу Шереметі

Сьогодні його не пустили до сусідньої держави без пояснення причин

Міністерство закордонних справ України викликало польського посла Яна Пєкло у зв'язку з недопуском секретаря Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, пам’яті учасників жертв війни та політичних репресій Святослава Шеремети до Польщі. Про це повідомила речниця українського зовнішньополітичного відомства Маріанна Беца у своєму мікроблозі Twitter, інформує УНІАН.

Терміново викликаємо Посла Польщі в Україні у зв'язку з недопуском секретаря Державної міжвідомчої комісії Святослава Шеремети до Польщі.

«Терміново викликаємо Посла Польщі в Україні у зв'язку з недопуском секретаря Державної міжвідомчої комісії Святослава Шеремети до Польщі», – написала речниця МЗС.

Як відомо, сьогодні, 18 листопада, польські прикордонники не пропустили Шеремету до Польщі. За його словами, причини недопуску йому не повідомили, водночас прикордонник зауважив, що термін заборони на в’їзд до Польщі – 1 рік, а німецьку візу, за якою він намагався перетнути кордон буде анульовано.

Telegram Channel