Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Оголену шестикласницю виштовхали із роздягальні на фізкультурі

Волинь-нова

Оголену шестикласницю виштовхали із роздягальні на фізкультурі

Потрібно думати всерйоз, як припинити булінг серед школярів, а не прикриватися, що все гаразд

Випадки знущання школярів одне над одним значно почастішали. Це призводить до великих проблем та часто стає причиною  самогубств. Але у школах випадки булінгу старанно замовчуються самими вчителями, аби не знеславити свій навчальний заклад. Та справа варта життя дитини. А школярі не завжди розуміють, що криється за їхніми насмішками.

 У Черкаській спеціалізованій школі №17 перед уроком фізкультури дівчата виштовхали однокласницю з роздягальні до спортзалу в одній білизні, - повідомила Gazeta.ua

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник ДСНС у Черкаській області Констянтин Проценко.

Учениці закрили за однокласницею двері роздягальні. 13-річна дівчинка стояла оголена перед двома класами, ніхто із школярів їй не допоміг.

Але у школах випадки булінгу старанно замовчуються самими вчителями, аби не знеславити свій навчальний заклад.

Заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова спілкувалася щодо цього із директором школи:

«Під час розмови директор школи Дмитро Бунякін здивувався цій інформації, йому про інцидент нічого не було відомо. Наразі в школі проводять внутрішнє розслідування. Вже опитали трьох класних керівників шостих класів, вони інформацію не підтвердили. Залишилося поспілкуватися ще з трьома класними керівниками».

Telegram Channel