Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Щоб спростувати звинувачення, волинські чиновники поїдуть на об'єкт «Стіна»

Волинь-нова

Щоб спростувати звинувачення, волинські чиновники поїдуть на об'єкт «Стіна»

Голова Волинської ОДА прокоментував заяву Генерального прокурора України щодо «оголошення підозри» посадовцям виконавчої влади області

Як відомо, минулого тижня Юрій Луценко повідомив, що у справі про розкрадання коштів при будівництві «Стіни» на Донбасі вручать підозру чиновникам Волинської обласної державної адміністрації, а також одній службовій особі з Міністерства оборони України.

Минулого тижня Юрій Луценко повідомив, що у справі про розкрадання коштів при будівництві «Стіни» на Донбасі вручать підозру чиновникам Волинської обласної державної адміністрації, а також одній службовій особі з Міністерства оборони України.

Сьогодні на брифінгу Володимир Гунчик прокоментував ці слова:

– Неправильно проінформували головного прокурора, мені дивно чути про якісь бочки з піском. Відповідь на це питання я лежить в площині відповіді, яку ми отримували від Мінстерства оборони ще рік тому.

Він оприлюднив цей лист, у якому йдеться про те, що, згідно з висновками, споруди відповідали вимогам проектної документації, а під час здачі їх перевіряли посадовці ОДА та фахівці Міністерства оборони. Результати перевірки ефективності використання коштів не виявили порушень.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик дав доручення своєму заступнику Сергію Кошаруку знову звернутися в Міністерство оборони, щоб організувати поїздку спеціалістів проектного інституту та ОДА на фортифікаційні споруди у Донецькій області.

Telegram Channel