Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанин мав при собі ганджубас, амфетамін – ще й «ліву» «беху»

Волинь-нова

Лучанин мав при собі ганджубас, амфетамін – ще й «ліву» «беху»

Документи на авто «BMW», яким володіє правопорушник, не збігаються з серійним номером транспорту

Напередодні, 19 листопада, в Луцьку поліцейські вилучили в місцевого 34-річного мешканця 11 пакетиків із амфетаміном, та марихуану. Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Під час поверхневого огляду в 34-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили 11 пакетиків із амфетаміном, загальною вагою близько 1,4 г., та згорток з марихуаною, вагою близько 2 г.

Пригода сталася вранці на вулиці Захарова в обласному центрі. Під час поверхневого огляду в 34-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили 11 пакетиків із амфетаміном, загальною вагою близько 1,4 г., та згорток з марихуаною, вагою близько 2 г. В процесі перевірки виявилося, що документи на авто «BMW», яким володіє правопорушник, не збігаються з серійним номером транспорту. Наркотики та автомобіль разом з документами поліцейські вилучили.

За фактом незаконного зберігання наркотиків слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Telegram Channel