Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

ТРАДИЦІЇ: РІЗДВЯНИЙ ВЕРТЕП ІВАНИЧІВСЬКИХ МЕДИКІВ

Веселі усмішки і захоплення викликали герої Різдвяного вертепу — янголи, цар Ірод, єврей Мошко, три Царі та інші, яких представляли у день святого Василя і старого Нового року лікарі і медсестри Іваничівської центральної районної лікарні...

Веселі усмішки і захоплення викликали герої Різдвяного вертепу — янголи, цар Ірод, єврей Мошко, три Царі та інші, яких представляли у день святого Василя і старого Нового року лікарі і медсестри Іваничівської центральної районної лікарні.
Вміла гра самодіяльних акторів, милозвучний супровід колядками, вишукані костюми і чудові декорації створили на сцені районного дому “Просвіта” яскраве дійство. Воно підтвердило, що люди в білих халатах уміють не лише лікувати фізично, але й духовно, створюючи усім добрий настрій.
Зорганізовує колег на виступи (а вони відбуваються у дні багатьох свят) багаторічний незмінний керівник драматичного гуртка, фельдшер “швидкої допомоги” Євгенія Вишняк. Чимало медпрацівників залучила до творчості, багато сіл об’їздив аматорський колектив з “Маланчиними вечорницями”, іншими фольклорними виступами та виставами. Добру ініціативу підтримує головний лікар Іваничівської районної лікарні депутат обласної ради Лідія Томашевська.
Telegram Channel