Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
З наступного року у Луцьку прибудинкові території ремонтуватимуть комплексно

Волинь-нова

З наступного року у Луцьку прибудинкові території ремонтуватимуть комплексно

...З освітленням, ігровим, дитячим обладнанням, лавочками, зеленими насадженнями та контейнерними майданчиками

Про це на свой сторінці у «Фейсбуці» повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Варто відзначити, що з тих дворів, які найбільше потребують ремонту, велика частина знаходиться в округах, що не представлені депутатами в міській раді.

Наразі відбувається огляд стану прибудинкових територій, які плануємо подавати на затвердження в перелік для капітального ремонту у 2018-2019 році. «Сьогодні відвідали першу частину дворів за адресами: вул. Привокзальна, 1, 7,9, пр. Грушевського, 26, пр. Перемоги, 21, 22, 23, 25, пр. Волі, 8, 8а, 33, 35, вул. Декабристів, 25, 25а, 27, вул. Захарова, 5,7, вул. Генерала Шухевича, 1,3, вул. Рівненська, 81-87, вул. Теремнівська, 89, 91, 93. Вони - одні з тих, які перебувають у найгіршому стані», – написав чиновник. Варто відзначити, що з тих дворів, які найбільше потребують ремонту, велика частина знаходиться в округах, що не представлені депутатами в міській раді.

«Окремо хочу відзначити, що прийнято рішення з наступного року при здійсненні капітальних ремонтів, робити тільки комплексно - з освітленням, ігровим, дитячим обладнанням, лавочками, зеленими насадженнями та контейнерними майданчиками», - зазначив Ігор Поліщук.

Telegram Channel