Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Седлищі злапали зловмисника, який поцупив у односельця 300 «баксів» і 500 гривень

Волинь-нова

У Седлищі злапали зловмисника, який поцупив у односельця 300 «баксів» і 500 гривень

Заліз у хату і «взяв»

У неділю, 20 листопада, в селі Седлище Старовижівського району із будинку місцевого мешканця злодій викрав гроші. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Злодій проник у будинок 47-річного жителя села Седлище й викрав у господаря 300 доларів США та 500 грн, загальна сума збитку становить понад 8 тис. грн.

Злодій проник у будинок 47-річного жителя села Седлище й викрав у господаря 300 доларів США та 500 грн, загальна сума збитку становить понад 8 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції спільно з групою швидкого реагування оперативно встановили, що до крадіжки причетний 31-річний односелець заявника. Викрадене поліцейські частково вилучили. Досудове розслідування триває.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ( крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання позбавленням волі на строк до трьох років.

Telegram Channel