Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Водій маршрутки «летів» на «червоний»

Волинь-нова

Водій маршрутки «летів» на «червоний»

Зловмисника притягнуть до відповідальності

Сьогодні, 22 листопада, під час патрулювання інспектори помітили грубе порушення правил дорожнього руху, а саме: маршрутний транспортний засіб здійснив проїзд на заборонний червоний сигнал світлофору на перехресті вулиць Соборна та Дубенська. Патрульні вирішили поїхати на кінцеву зупинку та зачекати водія там, аби не створювати незручностей пасажирам, повідомляє Патрульна поліція Рівного.

Під час патрулювання інспектори помітили грубе порушення правил дорожнього руху, а саме: маршрутний транспортний засіб здійснив проїзд на заборонний червоний сигнал світлофору на перехресті вулиць Соборна та Дубенська.

Під час розгляду справи на водія винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора).

Нагадуємо, в рамках комплексу цільових заходів «Перевізник-зима» рівненські патрульні поліцейські посилили контроль за дотриманням вимог безпеки пасажирськими перевізниками та водіями автобусів, під час здійснення нерегулярних перевезень.

Сьогодні полісмени здійснили перевірку транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів, на предмет наявності дозвільних документів та своєчасного проходження техогляду, додержанням водіями автобусів правил дорожнього руху та висадки-посадки пасажирів. Заходи відбувались на кінцевих зупинках громадського транспорту. Інспектори проводили з водіями профілактичні бесіди та надали роз‘яснення в деяких питаннях щодо вимог чинного законодавства в сфері безпеки перевезення пасажирів.

Крім того, патрульні виявили низку порушень правил дорожнього руху з боку водіїв автобусів, за що останні отримали відповідні адміністративні матеріали. Робота у даному напрямку триває й надалі.

Telegram Channel