Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Вівчарка Діна вже два роки несе службу у зоні АТО разом з господарем

Волинь-нова

Вівчарка Діна вже два роки несе службу у зоні АТО разом з господарем

Як справжня дівчина-воїн може стати «Талісманом – 2018»

Східноєвропейська вівчарка Діна ось уже два роки служитиь в зоні АТО разом зі своїм господарем Андрієм Шарком з Володимира-Волинського.

 

 
 
 
 

«Діна не тільки захисниця, а ще й трохи актриса, - розповідає Андрій. - Вона виступила на сцені РЦКД міста Волноваха до Дня захисника України. А нещодавно супроводжувала на автобусі творчі колективи через всю Україну і навіть сама пробувала кермувати.»

Районна газета Володимира-Волинського «Слово правди» оголосила незвичний конкурс серед власників песиків усіх порід, яких утримують наші земляки, у якому шукає талісман року-2018 та героя новорічного номера. Адже прийдешній за східним календарем буде роком Собаки.

З давніх-давен собака – найвідданіший друг людини у всьому світі, у екстремальних умовах вони показують витримку і дають уроки мужності навіть чоловікам-воїнам. Вівчарка Діна під №5 у згаданому конкурсі, голосуйте за сміливу дівчинку, як її ніжно називає господар, та додавайте своїх конкурсантів для чесного змагання. Хочете, аби ваш улюбленець став символом 2018 року ще й отримав чудові подарунки?

Голосуйте за сміливу Діну і додавайте своїх конкурсантів!

Для участі у конкурсі вам потрібно:
✔️Завантажити фото вашого песика на сторінку газети у Фейсбуці (в коментарях до цього поста або у приватні повідомлення) або надіслати нам на пошту [email protected] ;
✔️До фотографії додати коротку розповідь про свого чотирилапого улюбленця.
✔️Стежити за публікаціями на сторінці і голосувати за свого (або інших) учасників.
Серед усіх учасників ми оберемо найцікавіших песиків з їхніми історіями, які будуть опубліковані у газеті, а також найфотогенічнішого пса, який прикрасить кольоровий новорічний номер. Крім того, трійка песиків, чиї фото наберуть найбільшу кількість «лайків» у соцмережі, отримають призи!

Telegram Channel