Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рятувальники відвідували сільські школи

ДСНС

Рятувальники відвідували сільські школи

Продовжуються заходи з перевірки стану пожежної безпеки освітніх закладів

Цими днями працівники Луцького міськрайонного відділу У ДСНС у Волинській області провели позапланові перевірки навчальних закладів у селах Хорохотин, Веселе, Смолигів Луцького району. Про це повідомляється на офіційній сторінці УДСНС України у Волинській області.

Під час здійснення планового заходу рятувальники звертали увагу на забезпечення закладу первинними засобами пожежогасіння та водопостачанням, утримання території, приміщенні, шляхів евакуації та електрообладнання 

Під час здійснення планового заходу рятувальники звертали увагу на забезпечення закладу первинними засобами пожежогасіння та водопостачанням, утримання території, приміщенні, шляхів евакуації та електрообладнання. У ході перевірки керівникам об’єктів роздано інформаційні листівки з правилами пожежної безпеки та відеоматеріали в яких показово відображено як потрібно діяти на випадок надзвичайної події, щоб кожна дитина могла ознайомитись та знати основні правила пожежної безпеки.

По закінченню перевірки рятувальники провели з керівниками закладів та представниками сільських рад інформаційні бесіди, під час яких закликали до дотримання правил пожежної безпеки та нагадали про порядок дії на випадок пожежі. Також наголосили про персональну відповідальність за протипожежний стан на об’єкті.

Telegram Channel