Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Найяскравіші моменти матчу Ліги чемпіонів «Шахтар» — «Манчестер Сіті»

ФК «Шахтар»

Найяскравіші моменти матчу Ліги чемпіонів «Шахтар» — «Манчестер Сіті»

Перемога донецької команди забезпечила її вихід у фінальну частину турніру

«Шахтар» (Донецьк, Україна) – «Манчестер Сіті» (Манчестер, Англія) – 2:1 (1:0 – Бернард, 26 хв.; 2:0 – Ісмаїлі, 32 хв.; 2:1 – Серхіо Агуеро, 90+2 хв. (з пенальті))

Ліга чемпіонів. Груповий раунд. Група «F». 6 тур. 6 грудня 2017 року. Харків. Стадіон ОСК «Металіст». Головний суддя Бенуа Бастьєн (Франція).

Аби не залежати від результату паралельного матчу в групі F «Фейєноорд» – «Наполі», «Шахтар» мусів брати бодай очко в поєдинку з лідером групи – «Манчестер Сіті». Це гарантувало «гірникам» вихід у «лігочемпіонівську весну», а Паулу Фонсека в разі такого успіху – як ми пам’ятаємо – обіцяв вбратися у костюм Зорро!

Відзначилися бразильці Бернард та Імаїлі. А гольові паси в обох випадках роздавав українець бразильського походження Марлос!

І це сталося! Ще у першому таймі «Шахтар» двічі забив з інтервалом у якісь шість хвилин. Відзначилися бразильці Бернард та Ісмаїлі. А гольові паси в обох випадках роздавав українець бразильського походження Марлос!

Особливо варто відзначити диво-гол Бернарда. Чергова атака «гірників» вже наче й втратила свій темп, проте бразилець зважився на авантюрний удар – і неначе рукою поклав м'яча в дальню дев'ятку! 

Після перерви футбол вже не був таким феєричним. Українці прекрасно розуміло, що їхнє футбольне щастя дуже близько й надто не ризикували. Проте англійці аж ніяк не хотіли зазнавати першої поразки після п’яти стартових перемог у турнірі.

Вже у додані хвилини підопічні Гвардіоли таки зуміли скоротити відставання у рахунку з пенальті! Але не більше!

 Ну а після фінального свистка головний тренер «Шахтаря» мусів вбиратися у костюм Зорро – адже на післяматчеву прес-конференцію у випадку потрапляння в 1/8 Ліги чемпіонів він давно пообіцяв прийти саме в такому «маскараді»! І прийшов!

– Найвеселіша прес-конференція в моєму житті: усі сміються та всміхаються! Це був майже ідеальний матч. Виграти в «Сіті» непросто, однак ми організовано й безпечно діяли в обороні, якісно виходивши в атаку, – заявив Паулу Фонсека.

– Безумовно, зараз найщасливіший Зорро на землі – ви. А в чиєму виконанні він вам більше до вподоби: Алена Делона або Антоніо Бандераса?

– Важко відповісти. Обидва! Проте зараз більше подобається Зорро Паулу Фонсека.

Джерело: Офіційна веб-сторінка ФК «Шахтар»
Telegram Channel